Kako je sve zapocelo

Sakralna radnja Sveta Klara osnovana je 1. ožujka 1995. god. i prva smo specijalizirana prodavaonica predmeta s kršćanskom simbolikom te najbogatijim liturgijskim programom. Ime je dobila po liku svete Klare u sklopu čijeg samostana se i nalazimo.

Ženska grana franjevačkog reda nastala je iz nadahnuća koje je Gospodin dao svetom Franji Asiškom, da u Crkvi živi sveto Evanđelje.
Red svete Klare je dugi franjevački red, posvećen potpuno kontemplativnom životu. Prve klarise su se nazivale opatice Siromašnih zatvorenih dama od San Damiana.

Svetu Klaru slikari i umjetnici prikazuju s pokaznicom u ruci, aluzija na čudo nad Saracenima, kada je Klara bolesna izašla iz samostana svetog Damiana, noseći u rukama piksidu, posudu za hostije, u kojoj se nalazilo Sveto Otajstvo i time obranila samostan.

Klara je svoj red vodila ljubaznošću i razumijevanjem, te i mi nastojimo slijediti njen primjer kroz svoj rad. Temeljem toga, osmislili smo i napravili ovu stranicu s ciljem da vam olakšamo i ubrzamo naručivanje potrebne robe, kao i da steknete uvid u našu kompletnu ponudu, trenutno dostupnu, koju iz dana u dan obogaćujemo i nadopunjujemo.

Tako omogućujući svima, iz svih djelova Hrvatske ili šire, nesmetano kupovanje u našim trgovinama.


Nas Team

Duje

Poslovnica Split

Duje

Poslovnica Split

Duje

Poslovnica Split

Duje

Poslovnica Split

Duje

Poslovnica Zagreb

Duje

Poslovnica Zagreb

Swirl Top

Prodnadji svoj Zeljeni Proizvod

Online TrgovinaSwirl Bottom